دانلود مقاله ترکیبات و ویژگی های عملگری خرما، شیره و سایر محصولات جانبی

دانلود رایگان دانلود مقاله ترکیبات و ویژگی های عملگری خرما، شیره و سایر محصولات جانبی ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله ترکیبات و ویژگی های عملگری خرما، شیره و سایر محصولات جانبی “را از گوگل شاپ دانلود نمایید.


سه واریته خرما از کشور عمان که توسط خشک کن های خورشیدی و به صورت طبیعی خشک شده اند به همراه  شیره و سایر محصولات خرما  (کیک های فشرده و هسته) به منظور بررسی ترکیبات فیبرهای رژیمی، ترکیبات فنولی کل و خواص آنتی اکسیدانی مورد آزمایش قرار گرفتند. کربوهیدرات ها ترکیب اصلی را در تمامی واریته های خرما، شیره و سایر محصولات تشکیل می دهند و به همراه آن رطوبت و مقدار کمی پروتئین، چربی و خاکستر نیز وجود دارد . کیک های فشرده حاوی بالاترین میزان پروتئین می باشند و محدوده ی تغلیظ آنها ازg 100 /gr 62/3 در واریته Shahal تاgr100/ gr 23/5  در واریته Mabseeli ، متغیر است. در حالی که میزان چربی در هسته بالاترین مقدار را داشته و محدوده آن بین gr/100 / gr02/5 درواریته  Mabseeli تا gr100/ gr 9/5 در واریته sellah- um متغیر است. هسته در بین خرما، شیره و محصولات دیگر خرما، حاوی بالاترین مواد فنولی( mg 4430- 3102 اسید گالیک به ازای هر gr 100 وزن) و خواص آنتی اکسیدانی ( ۹۲۹-۵۸۰ /  mol ترو لوکس به ازای هر گرم ) می باشد. نتایج حاصله اشاره می کند که محصولات وابسته به خرما به خصوص هسته …

این محصول “دانلود مقاله ترکیبات و ویژگی های عملگری خرما، شیره و سایر محصولات جانبی  “توسط پورتال گوگل شاپ جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:google-shop.ir

مطلب پیشنهادی

دانلود مقاله ترکیبات و ویژگی های عملگری خرما، شیره و سایر محصولات جانبی

دانلود رایگان دانلود مقاله ترکیبات و ویژگی های عملگری خرما، شیره و سایر محصولات جانبی ، مقاله ، تحقیق این محصول" دانلود مقاله ترکیبات و ویژگی های عملگری خرما، شیره و سایر محصولات جانبی "را از گوگل شاپ دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *