دانلود مقاله بهینه سازی فرایند سنتی تولید نبات

دانلود رایگان دانلود مقاله بهینه سازی فرایند سنتی تولید نبات ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله بهینه سازی فرایند سنتی تولید نبات “را از گوگل شاپ دانلود نمایید.


این پژوهش بر اساس معایب و مشکلات موجود در تولید سنتی نبات و همچنین با توجه به مهمترین پارامترهای موثر در تولید این محصول انجام گرفت. تیمارهای مورد استفاده برای شیره و نبات عبارت بودند از درجه فوق اشباع در چهار سطح ۳/۱ , ۴/۱ , ۵/۱ و ۶/۱ و درجه حرارت در سه سطح ۷۰ , ۸۰ و۹۰ درجه سانتی گراد در سه تکرار. آزمایش های فیزیکوشیمیایی شامل تعیین pH , رنگ و درصد قند انورت برای تمام نمونه های سنتی و آزمایشگاهی انجام پذیرفت. نتایج نشان داد که افزایش درجه فوق اشباع و دما برتمام مشخصه های شیره و نبات اثر معنی دار دارد (۰۱/۰ p < ) بطوری که با افزایش دما و درجه فوق اشباع, رنگ و درصد قند انورت بطور معنی داری افزایش یافته و pH روند رو به کاهشی از خود نشان می دهد. اثر متقابل درجه فوق اشباع و دما نیز بر  pH, درصد قند انورت و رنگ شیره و نبات معنی دارمی باشد  واژه های کلیدی: نبات, شیره,کریستالیزاسیون, درجه فوق اشباع, دما شکر ماده اولیه بسیاری از فراورده های قنادی است که از شیرابه نیشکر یا چغندرقند پس از طی مراحل استخراج و تصفیه بدست می آید(۳). اولین قومی که موفق به تولید شکر متبلور بصورت جامد و …

این محصول “دانلود مقاله بهینه سازی فرایند سنتی تولید نبات  “توسط پورتال گوگل شاپ جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:google-shop.ir

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *