دانلود مقاله بررسی تاثیر شرایط محیط کشت گوجه فرنگی بر رب تولیدی

دانلود رایگان دانلود مقاله بررسی تاثیر شرایط محیط کشت گوجه فرنگی بر رب تولیدی ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله بررسی تاثیر شرایط محیط کشت گوجه فرنگی بر رب تولیدی “را از گوگل شاپ دانلود نمایید.


گوجه فرنگی با نام علمی Lycopersicon esculentum Mill متعلق به خانواده بادمجانیان[۱] می باشد. برطبق تحقیقات انجام شده مهمترین فاکتورهای تاثیرگذاربرکیفیت فیزیکوشیمیایی محصولات حاصل ازگوجه ، زمان برداشت گوجه فرنگی، مکان رشد، آب وهوا وشرایط پروسه است. درطول دوره برداشت، با توجه به تغییر شرایط آب وهوایی و تغییر دما خصوصیات گوجه فرنگی های  تولیدی تغییر می کند. هدف ازاین تحقیق، بررسی معنی دار بودن یا نبودن ماه برداشت، بر ویژگی های کیفی واریته Early Urbana  منطقه فسا می باشد. رقم انتخابی از گوجه فرنگی در۳ زمان(ماه) برداشت، در۵تکرار اززمین زراعی بلوکه بندی شده  چیده شده و  و درنهایت ویژگی های کیفی رب گوجه فرنگی تولیدی ازآن بررسی گردید. نتایج نشان داد که دمای پایین مهرماه موجب بلوغ کمترمیوه وکاهش فاکتورهای بریکس ورنگ می گردد وگرمای بیش از حد هوا درمردادماه نیزموجب حذف برخی واکنش های معمول درگوجه فرنگی وتسریع درانجام واکنش های غیرمعمول مانند واکنش های تبدیلی مواد جامد وتولید رطوبت می گردد که کاهش بریکس، کاهش اسیدیته  وافزایش PHرا دربردارد. کلمات کلیدی: گوجه فرنگی، واریته …

این محصول “دانلود مقاله بررسی تاثیر شرایط محیط کشت گوجه فرنگی بر رب تولیدی  “توسط پورتال گوگل شاپ جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:google-shop.ir

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *