دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی (پرتودهی)

دانلود رایگان دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی (پرتودهی) ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی (پرتودهی) “را از گوگل شاپ دانلود نمایید.


اشعه دهی مواد غذایی بر خلاف آنچه که رسانه ها آن را توصیف می کنند یک فناوری جدید نیست. در واقع اشعه دهی مواد غذایی پدیده ای است که پژوهشهای بسیاری درباره آن صورت گرفته است و بسیار قویتر از برخی فرآیندهای جدید و نوآوری ها در زمینه نگهداری مواد غذایی است که تحت عنوان صنعت غذای در سالهای اخیر مطرح شده اند. کشف اشعه X توسط رونتگن در سال ۱۸۹۵ و کشف مواد پرتوزا توسط بکورل یک سال بعد از آن، جامعه دانشمندان را به سوی پژوهشهای وسیع و جدی در خصوص اثرات بیولوژیکی اشعه های یونیزه هدایت نمود. اشعه دهی مواد غذایی ابتدا در سال ۱۹۲۱ در ایالات متحده برای غیر فعال کردن انگل انسانی تریشینلا اسپیرالیس در گوشت خوک استفاده شد(۷). در دهۀ ۱۹۳۰-۱۹۲۰ میلادی مقالات متعددی پیرامون اثرات اشعه بر مواد غذایی و اجزای تشکیل دهندۀ آن به چشم می خورند. امروزه حدود ۴۰ کشور جهان (جدول ۷-۱) بیش از ۱۰۰ نوع غذای اشعه دیده را به صورت مشروط و یا غیر مشروط برای مصرف (۱۲، ۱۳ و ۱۴) و ۲۵ کشور از این کشورها تولید تجاری این غذاها را نیز پذیرفته اند. اغلب این کشورها ادویه را به منظور غیر فعال کردن کپکها و یا باکتری ها به کمک اشعه س …

این محصول “دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی (پرتودهی)  “توسط پورتال گوگل شاپ جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:google-shop.ir

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *