خانه / علوم پزشکی / اهمیت و اصول اخلاق در پرستاری

اهمیت و اصول اخلاق در پرستاری

دانلود رایگان اهمیت و اصول اخلاق در پرستاری ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” اهمیت و اصول اخلاق در پرستاری “را از گوگل شاپ  دانلود نمایید.


    فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات  32 صفحه       •خلاق عبارت است از خوی و ویژگی های درونی انسان • •اخلاق ساختار وجودی انسان است که گاهی به معنای عام و با منظور تمام ویژگی ها ی درونی انسان، اعم از خوب یا بد به کار می رود • •معمولاً مترادف با رفتار و خصوصیات روحی و معنوی مثبت •Ethics بازتاب اصول وجودی و معنوی رفتار ما در زندگی روزانه است •بخش غیر کلامی آن چیزی است که با دیگران انجام انجام می دهیم. •Ethics معانی متفاوتی دارد که همگی مربوط به استانداردهای رفتاری اند •مربوط به درست یا غلط بودن و خوب یا بد بودن اعمال انسان است • •به سیستمی از اصول راهنما و قوانینی اطلاق می شود که در باره مشخص کردن فعالیتهای مجاز، لازم و یا ممنوع صحبت می کند • •سیستم های اخلاقی ممکن است طبیعت مذهبی و یا غیر مذهبی داشته باشند • •ممکن است به شیوه ای فردی یا عمومی و از دیدگاهی کلی یا ویژه مورد استفاده قرار گیرد • •Ethics گاهی اشاره به آداب وهنج …

این محصول ارزشمند “اهمیت و اصول اخلاق در پرستاری  “توسط پورتال  گوگل شاپ  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: google-shop.ir

همچنین ببینید

پاورپوینت درباره ۲۰ نکته در مورد نقش تغذیه در مطالعه و یادگیری

  فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 9  صفحه       — 1 - تغذیه،دانش تغییر و تبدیل مواد غذایی به انرژی است. به عبارت دیگر تغذیه نشان می دهد که چگونه مواد غذایی لازم باید به بدن برسد. — 2- تغذیه تحصیلی، به ما نشان می دهد که برای یادگیری و مطالعه و فعل و انفعالاتی که لازمه ی این دو امر مهم هستند به چه موادی نیازمندیم؟ واین مواد را به چه میزان؟ و از چه منبعی؟و به چه شکلی؟ باید بدست آوریم یا مصرف کنیم. — 3- مواد مغذی، موادی هستند که نیازهای بدنی ما را فراهم می کنند و به ما در حفظ تعادل و سلامت جسمی و روانی کمک می کنند. عمده ترین این مواد عبارتند از: — الف) کربوهیدرات هایی که در نان، سیب زمینی، مربا، بسکویت، شکر و.. یافت می شوند. — ب) چربی هایی که به ویژه در کره، پنیر، روغن زیتون، مارگارین و... پیدا می شوند. — ج) پروتئین هایی که عموماً در گوشت، ماهی، تخم مرغ، شیر و پنیر فراوانند. — د) مواد معدنی که به شکل فراوانی در میوه ها و سبزی ها یافت می شوند. — ه) آب که نقش بسیار مهمی هم به عنوان ماده و هم به عنوان یک رسانا و حلال دا ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *